supporter-captain

Author [EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] Topic: Weird Stage Glitch...  (Read 371 times)

Offline Tazzer

  • M.U.G.E.N Contributor
  • ****
  • Posts: 951
  • R.I.P Fuzzy Elf
  • Referrals: 0
Weird Stage Glitch...
« on: October 22, 2009, 09:24:02 PM »
Hey I was just wondering if someone can tell me why this:




Is happening to my "The Deep" stage everytime it's supposed to transition to being dark?   I remember it working correctly before and now I don't understand why it's not.  I've tried deleting, re-downloading and putting it back in..but it's still always the same.   Ideas?

Offline BlizzardTora

  • CC In Absentia
  • ****
  • Posts: 3562
  • Country: us
  • Whatever ,( GTFA >_>d
  • Referrals: 0
Re: Weird Stage Glitch...
« Reply #1 on: October 22, 2009, 10:02:22 PM »
Maybe its the layers of the sprites.
If you notice those black boxes are all one sprite.

I wonder if its actually an incomplete animation or something but youd have to use Fighter Factory to check that. Have you used stage viewer to see if it works correctly in that?


Offline Beardicus

  • Site Founder/Webmaster
  • CC Staff
  • *
  • Posts: 12094
  • Country: us
  • Referrals: 1
Re: Weird Stage Glitch...
« Reply #2 on: October 22, 2009, 11:00:32 PM »
Woah that was to be one of the weirdest things Ive seen in awhile...yeah check it out in FF

Offline aa250

  • CC Staff
  • *
  • Posts: 6750
  • Country: 00
  • retired
  • Referrals: 0
Re: Weird Stage Glitch...
« Reply #3 on: October 22, 2009, 11:20:41 PM »
I have the same problem with that stage two. Unfortunately when it comes to fixing stages I don't know that much compared to characters.