Author [EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] Topic: SFZ3 by Hatbow  (Read 530 times)

Offline Zantetsuken

  • Sprite Artist/ Creator
  • ***
  • Posts: 146
  • I still rock.
  • Referrals: 0
    • Zantetsuken's site
SFZ3 by Hatbow
« on: August 08, 2009, 02:17:03 PM »
I was checking out this screenpack earlier but it won't load. It say is has an error concerning the system fonts.

Any clues??

Offline YD

  • ******
  • Posts: 3085
  • Country: 00
  • Referrals: 0
Re: SFZ3 by Hatbow
« Reply #1 on: August 09, 2009, 06:13:58 AM »
I was checking out this screenpack earlier but it won't load. It say is has an error concerning the system fonts.

Any clues??

I assume that you added this to a fresh copy of Mugen or did you obtain this SP already to go. If you did indeed compile this yourself, make sure that you check the system.def of the SP and see how the path for the font detection is and make sure you have the fonts that are needed where they are listed in the system.def. It sounds to me that you have to either put them in a folder called fonts and place them in the "data folder" or that you need to take the fonts from the font folder that came with the SP (if  there was one) and copy those fonts to the font folder of Mugen itself. Let me know if this fixes it or if you need more help. Please try and post a reply if a solution is given and it works so that others may know and then the thread does not look like it is ongoing.

Offline Zantetsuken

  • Sprite Artist/ Creator
  • ***
  • Posts: 146
  • I still rock.
  • Referrals: 0
    • Zantetsuken's site
Re: SFZ3 by Hatbow
« Reply #2 on: August 09, 2009, 01:20:16 PM »
I decided to add it to a fresh Mugen and its works fine now bro, thanks bud.

Offline YD

  • ******
  • Posts: 3085
  • Country: 00
  • Referrals: 0
Re: SFZ3 by Hatbow
« Reply #3 on: August 09, 2009, 05:55:42 PM »
I decided to add it to a fresh Mugen and its works fine now bro, thanks bud.

Your welcome. :)